OSMIUM FLANDERS

Ulrik de Roover

+32 494 92 00 49
Osmium versus goud

Osmium is 1500 keer zeldzamer dan goud, maar slechts 25 keer duurder.

Experts voorspellen daarom op lange termijn stijgingen van de waarde van edelmetalen. De grondstof wordt momenteel gunstig gewaardeerd omdat het edelmetaal nog niet op de beurs wordt verhandeld.

Osmium versus diamant

Sieraden en investeringen – Diamanten hebben dit doel eeuwenlang gediend.

Diamant is geperste koolstof. Deze goedkope grondstof kan nu industrieel worden verwerkt tot diamant, wat de diamantprijzen gedeeltelijk heeft geruïneerd.

Osmium is daarentegen puur. Het is een element en daarom niet reproduceerbaar. Wereldwijd bestaat er slechts 2 m³ aan Osmium.

Osmium versus geld

Historisch gezien waren alle staten min of meer vaak insolvent. Valutahervormingen en inflatie zijn nog steeds de gemakkelijkste manier om de staatsschuld te verminderen.

Osmium is het zeldzaamste edelmetaal ter wereld en kan daarom een ​​betere bescherming bieden tegen inflatie.

Fiscale overweging

Net als zilver is Osmium onderworpen aan belasting. De in de winkel getoonde prijs is dus inclusief de op dat moment geldende omzetbelasting.

Osmium prijs

Hier vind je de meest actuele Osmium-prijs voor één gram kristallijn Osmium. Osmium wordt nog niet op de beurs verhandeld. De prijs heeft dus veel potentie tot toekomstige groei.

Tip: Als je de authenticiteit van uw investering verifieert via de ICO, wordt de huidige waarde ook weergegeven op de ICO-verificatiepagina.

Osmium Instituut

Er is een wereldwijd netwerk van Osmium-instituten. Hier krijg je niet alleen informatie in je eigen taal, maar zijn de instituten daarnaast ook verantwoordelijk voor:

1.) Verificatie van authenticiteit
2.) Wegen
3.) Documentatie van de kristalstructuur
4.) Toewijzing van serienummers
5.) Toegang tot de Osmium World Database
6.) Het maken van een echtheidscertificaat

Wie verkoopt er Osmium?

Wij verkopen geen Osmium. De verkoper en contractpartner is The Osmium Institute Germany. Van daaruit zul je worden voorzien. Verzending is gratis tot 30 juni 2021.

Je kunt het edelmetaal ook inkopen bij gecertificeerde Osmium-dealers en dit bij jouw juwelier verwerken tot sieraden.

Osmium-varianten

default

OSMIUM SCHIJF

als investering

OSMIUM-schijf

Zuiverheid 99,9995%, incl. certificaat

default

OSMIUM-STAAF

als investering

OSMIUM-STAAF

Zuiverheid 99,9995%, incl. certificaat

default

OSMIUM DIAMANT

Vaak gebruikt voor de sieradenmarkt.

OSMIUM diamanten

Zuiverheid 99,9995%, incl. certificaat incl

VOORDELEN:

N
Levering aan klanten: ja
N
Levering door het Instituut
N
Verzekerde verzending
N
De levering wordt rechtstreeks door de verkoper uitgevoerd: Osmium instituut voor het op de markt brengen met een certificering door Osmium GmbH

Koop osmium

Kristallijn osmium is eindelijk beschikbaar in Nederland. Je kunt het kopen via partners en edelmetaalwinkels, maar je kunt het ook direct online bestellen. De levering is snel, veilig en discreet.

Voor overige vragen zijn wij altijd bereikbaar.

De goederen worden geleverd na ontvangst van het totale factuurbedrag. Hou er rekening mee dat er, afhankelijk van de productiecapaciteit, vertragingen kunnen optreden bij de levering van afzonderlijke artikelen. Voorraadartikelen met een afbeelding worden meestal direct geleverd. Verkoop en transport worden rechtstreeks uitgevoerd door het Osmium Instituut voor de marketing en certificering van Osmium GmbH Höllriegelskreuther Weg 3 op 82065 Baierbrunn.